Kattengrind

“Kom, laten we toch nog maar even kattengrind kopen bij de tuinwinkel.” Met enige tegenzin sta ik op van de bank. Begrijp me niet verkeerd, ik vind het echt de beste beslissing ooit om katjes in huis te nemen! Zo fijn om thuis te komen terwijl de jongens op je staan te wachten. Toch vind ik het kopen van kattengrind – en vooral alles wat je daar mee moet doen – niet per se het leukste klusje.

Een half uur later ben ik helemaal om. Ik wil élke avond kattengrind kopen! En ik ga ook van baan wisselen. Nou ja, tijdelijk dan. Ik wil alleen van baan wisselen tijdens de winterperiode. Drie keer raden op welke speciale afdeling met boompjes, lichtjes, muziek en versierballen ik dan zou willen gaan staan. HOEVEEL DAGEN NOG?!

 

Volg:
Share:

3 Reacties

 1. 7 november 2018 / 7:14 am

  Oh, de kerstafdeling van tuincentra is ook echt geweldig! Alhoewel ik me kan voorstellen dat ik in jouw geval per ongeluk met een tas vol kerstspullen en zonder kattengrind zou thuiskomen 😉
  Romy schrijft over.. Van deze 15 dingen word ik enthousiast!

 2. Gerdiemar
  7 november 2018 / 8:25 am

  Ranzijn, Praxis, Intratuin, Dekatuin? Elk jaar mag je daar langer van genieten, lijkt het wel…wedden dat we nog meemaken dat we van 1 januari tot 1 januari de lichtjes-slingers-ballen-takken-boompjes-arresledes-engeltjessfeer kunnen ondergaan? 1 feest, al feest.
  Voor Dirk en Rover ook feest: schoon toilet. Eh, is het nou kattengrind of kattengrit, of beide?

 3. Gerdiemar
  7 november 2018 / 8:39 am

  Ahh, die kersterige tuincentra toch! Hemeltjes op aarde, sfeermakers. Ze beginnen vroeg, steeds vroeger dan vroeg. Verkopen gelukkig ook nog kattenbakverschoningen…grit of grind, wat is het eigenlijk?
  P.S dit is mijn 2de reactie, weet niet of nummer 1 verstuurd is?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge