Je verwacht het niet

“Wil je nog wat hebben van de supermarkt?” Ik denk even na. “Roomboter, lekker voor op de krentenbollen!” app ik terug naar mijn vriend die boodschappen aan het doen is.

Die avond heb ik trek en ik besluit een krentenbol te eten. “Heb je álle krentenbollen opgegeten? Ik kan ze nergens vinden.” Mijn vriend kijkt me bijna verontwaardigd aan, alsof ik hem zojuist van iets heel ergs heb beschuldigd. “Nee natuurlijk niet! Ze liggen gewoon in de crackerdoos.” Oh in de crackerdoos, logisch inderdaad. En ja hoor, ietwat opgepropt liggen er nog een paar geplette krentenbollen in de crackerdoos. Tevreden met mijn vondst pak ik de roomboter erbij om er eentje te besmeren. Ik ga op de bank zitten, zet de tv aan en neem een flinke hap. Getsie. Gezouten roomboter.

Volg:

3 Reacties

 1. 2 februari 2018 / 6:44 am

  Haha, oeps! Er is niets vervelender dan een hap nemen van iets waarvan je denkt dat het heel lekker is, maar dat dan niet lekker blijkt te zijn 😉 Zelf heb ik dat altijd als we pompoen eten. Ik denk dan dat het wortel is (door de kleur) en trek meteen een vies gezicht als blijkt dat er eigenlijk pompoen voor mijn neus staat 😉
  Romy schrijft over.. 30x Zo maak jij jezelf aan het lachen!

 2. Gerdiemar
  2 februari 2018 / 8:22 am

  Dee ie zooooo z’n best! Getverpielekens…
  Toch bestaan er mensen die krentenbol met pindakaas en daar weer bovenop jam eten.
  Kwestie van wennen?

 3. 2 februari 2018 / 10:53 am

  Ohh ik ben fan van roomboter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge