In je eentje op stap

Ik ben op weg naar de Praxis. Vorige week heb ik twee verschillende gootsteenstoppers (zo’n zwart ding voor in het putje) gekocht omdat ik niet zeker wist welk formaat ik nodig had. (Tip van de dag: meet de diameter van het putje niet met een geodriehoek, je ziet dan echt het verschil niet tussen 46 mm en 48,5 mm). Bovendien wilde ik even kijken of ik er nóg eentje kon kopen, het putje in de badkamer heeft kennelijk weer een ander formaat. “Bent u ook van plan om iets moois te kopen van uw eerste salaris van het nieuwe jaar?” tettert mijn radio. Nah..

Na mijn bezoek aan Praxis kar ik door naar de Ikea. Een paar weken geleden had ik heel spontaan een nieuwe mat gekocht voor in de badkamer. Hij was helaas iets kleiner dan gedacht, dus die kan ik nu mooi even terugbrengen. Na een half uur gewacht te hebben bij de klantenservice (op maandagochtend!) moet ik naar het toilet. Ik was mijn handen en kijk even in de spiegel. Nét op tijd zie ik dat ik mijn handen niet bijna in de droger, maar in de prullenbak heb gestopt. Ah, de droger stond ernaast. Qua looks verschillen ze niet veel: allebei van dezelfde hoogte en allebei een opening aan de bovenkant. Goh. Mocht de architect van de Ikea dit lezen, een vriendelijk verzoek om naast de wasbak de droogbak te zetten en pas dáárnaast de prullenbak.

Ik denk dat dit de eerste keer is dat ik in mijn eentje bij de Ikea ben. Waar ik normaal altijd de hele winkel door wil, besluit ik nu om eens niet de ‘zo zie je alles-route’ te nemen. Ik kies een afsnijroute en ben best trots op mezelf dat ik, als trouwe Ikea fan, een stukje van de winkel oversla. Dat ik precies de route oversloeg waar ik voor kwam, waardoor ik alsnog de hele winkel terug én weer heen moest, vertellen we er even niet bij :-).

Volg:

3 Reacties

  1. 31 januari 2018 / 7:43 am

    Oeps, wat is de Ikea ook een heerlijke doolhof 😉 Ik had het laatst toevallig met iemand over de marketingtrucjes van Ikea en het feit dat je er snel verdwaalt, schijnt daar een van te zijn. Haha, die gootsteenontstopper is inderdaad niet de meest geweldige aankoop van je eerste salaris van 2018 😉
    Romy schrijft over.. De tijd vliegt! | Het cliché der clichés

  2. Gerdiemar
    31 januari 2018 / 9:00 am

    Er zijn stukken leukere dingen te doen dan op gootsteenstoppers en badmatten af te moeten gaan en als dan ook nog de prullenbak op de handendroger lijkt….treurnis, treurnis. Maar! Mooie blogpraat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge