Had ik nou maar even opgeruimd

Afgelopen weekend had ik me voorgenomen om mijn auto helemaal schoon te maken. Lekker soppen bij de wasstraat en even flink met de stofzuiger erdoorheen. Toch kwam het er op de een of andere manier niet van. Ik heb anders nooit last van uitstelgedrag… ;-).

Op woensdag wordt het wat later dan gemiddeld op mijn werk. Deze week zijn de rapportvergaderingen en ik heb met mijn duo-mentor afgesproken om onze mentorleerlingen door te spreken. Tegen half zes zijn we klaar. Ik loop richting de kapstok om mijn jas te pakken en word direct gestrikt. “Hee, daar is nog een harde werker!” Kijk, dat zijn altijd goede opmerkingen om te horen van de directeur. “Ben je met de auto en zo ja, kun je me een lift naar het station geven?” Oh jee…. lege verpakkingen en papiertjes alert… zal ik nee zeggen? “Jahoor, geen probleem!”

Het viel uiteindelijk mee (dankjewel regen!!), maar volgende keer houd ik mezelf aan m’n voornemens, haha.

Volg:

2 Reacties

 1. 9 februari 2018 / 7:27 am

  Haha, ik kan me voorstellen dat je op dat moment het liefst een instant schoonmaakbeurt had gehad om alle papiertjes snel weg te halen. Gelukkig is er altijd nog kans dat het in de auto van de directeur zelf nóg meer een rommeltje is 😉
  Romy schrijft over.. 7 tips voor leren houden van je lichaam (+mijn zoektocht!)

 2. Gerdiemar
  9 februari 2018 / 8:12 am

  Ai ai, stel niet uit tot morgen wat ge heden doen kunt–dat cliché gaat nog steeds op (ik ga zelf na jouw relaas meteen maar stoppen met uitstellen😜).
  Maar je Goede Daad heb je dan toch maar gedaan, zal ook de directeur zeggen👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge