Goed voor de spierballen

Het is nu al een aantal weken zo dat ik op dinsdagmiddag mijn bestelde boodschappen ophaal. Je hoeft dan niet op de drukke parkeerplaats te parkeren; de supermarkt heeft aan de achterkant een ‘laad en los’ ruimte. Omdat je de boodschappen binnen een bepaald tijdslot moet ophalen, is het altijd redelijk druk bij het laden en lossen. Wanneer ik de straat inrijd, zie ik dan ook dat er veel auto’s staan met bestuurders die hun boodschappen aan het inladen zijn. Ik parkeer mijn auto bij het dichtsbijzijnde -nog best wel ver weg- plekje en loop naar de medewerkers toe.

Drie minuten later zijn alle auto’s weer vertrokken en sta ik als enige te wachten tot mijn boodschappen worden gehaald. Van de grote hoeveelheid boodschappen weet ik één zwaar krat en een licht tasje te maken. Twee keer lopen, prima score! Na het betalen pak ik het krat en begin naar mijn auto te waggelen. Was ik nou maar twee minuten later gekomen, dan had ik voor de deur kunnen parkeren. Op het moment dat ik terug wil lopen, zie ik dat een medewerker mijn andere tas al naar mijn auto heeft gebracht. Hoe lief!

Volgende keer begin ik met de lichte tas, wie weet wordt het zware krat dan voor me getild, haha.

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    13 maart 2019 / 8:07 am

    Best een complex gedoe, boodschappen bestellen, boodschappen ophalen, je een breuk tillen, moeten wachten. Is gewoon de supermarkt ingaan en pakken wat je nodig hebt, bij de kassa afrekenen niet tijdbesparender:-) ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge