Gluren bij de buren

Gluren bij de buren is een bekende term. Ik dacht altijd dat ik daar niet zo aan meedeed en dat ik de privacy van iedereen respecteerde. Niets is minder waar ;-).

Ik heb mijn auto geparkeerd in de garage en loop richting de uitgang. Er komt een auto aan en direct herken ik de man achter het stuur: mijn overbuurman aan de andere kant van de straat. De man die ik nog nooit ontmoet heb, maar die toch vaak zichtbaar in zijn woning tv zit te kijken. Moet hij ook maar gordijnen kopen. Thomas en ik hebben hem ook een naam gegeven: Henk-Jan. En hij is getrouwd met Mia. Of het is zijn moeder, daar zijn we nog niet helemaal over uit.

Anyway, vandaag zag ik “Henk-Jan” dus in de garage. Terwijl hij nog moest parkeren, liep ik al naar boven. Op weg naar huis – anderhalve minuut lopen – word ik ineens ingehaald door een fietser. Het zal toch niet… JAHOOR, het is hem! Op de fiets voor een minuutje!

Ik wil Thomas appen om te ‘roddelen’ over dit nieuwtje, maar ik kan me inhouden. Shame on me, ben ik toch wel degelijk een gluurder bij de buur. Wanneer je jarig bent, neem je je toch altijd wel dingen voor. Dit jaar ga ik meer… Mijn voornemen voor mijn verjaardag vandaag zal zijn dat ik de buren lekker hun gang zal laten gaan, zonder dat ik erover zal oordelen. HJ (zo mogen we hem al noemen), heeft vast last van zijn knie.

Gefeliciteerd met je verjaardag Laura! Wat wordt jouw voornemen? 😉

Volg:
Share:

2 Reacties

  1. Gerdiemar
    14 november 2018 / 8:20 am

    Gefeliciteerd!!! Driemaal is scheepsrecht, dit is m’n derde felicitatie, het komt vast goed met jullie. Ook met dat voornemen👏🏼😜👏🏼, Henk-Jan met zere knie, die voortaan geen gedachten gaat ontvangen van zijn overbuurvrouw. En Mia ook niet….
    Hele fijne verjaardag allebei! 🌹❤️🌹🌸❤️🌸🌻❤️🌻

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge