Fotorolletje

Ik doe het bijna nooit, maar áls ik foto’s afgedrukt wil hebben, dan doe ik dat altijd bij een winkel waarbij je direct foto’s kunt afdrukken van je telefoon. Je kunt dan zelf bij zo’n apparaat je telefoon verbinden en de foto’s aanklikken die je wilt printen. Je klikt het gewenste formaat aan, geeft aan of je er een kader omheen wilt en een paar minuten later heb je de foto’s in je hand. Betalen bij de kassa, klaar!

Zo ook vandaag. Ik hoef slechts drie foto’s te printen die ik al klaar heb staan op mijn telefoon. Het gaat bijna te makkelijk: binnen een minuut heb ik de foto’s al in mijn hand. “Wacht op uw bon en betaal bij de kassa.” Prrrrrrt. Daar komt het bonnetje al. Enthousiast als ik ben – dit gaat echt super snel! – trek ik aan het bonnetje. Ik verwacht dat mijn bonnetje afscheurt, maar niets is minder waar. In mijn iets te enthousiaste reactie heb ik het klepje die het bonrolletje tegenhoudt opengetrokken. De rol maakt dankbaar gebruik van zijn vrijheid en is inmiddels al naar de luiers bij het schap achter me gerold. Top. Ik haal het hele rolletje uit het automaat en begin het rolletje weer op te rollen. De caissière moet erg lachen om het feit dat ik haar een hele rol in plaats van alleen een bonnetje overhandig. Na het betalen brengt ze hem weer terug naar het apparaat. Ik ben benieuwd hoe vaak het rolletje al ontsnapt is.

Volg:
Share:

2 Reacties

  1. Gerdiemar
    20 maart 2019 / 7:48 am

    Hilarisch bonrolletjesgestuntel, zie het helemaal voor me, jij dravend achter slingers papier mèt de rekening erop. Had een komische video kunnen worden:-)

  2. 20 maart 2019 / 9:58 am

    Haha, altijd leuke, zulke handigheden. ik wist trouwens niet dat dit kon, direct van je telefoon printen. Wat handig! Ik herinner met het geklungel met usb-sticks nog al te goed. Altijd last minute en dan onleesbaar. Dit klinkt beter.
    Hermien – KouweKleren schrijft over.. 25 Dingen die ik graag doe – The Artist’s Way

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge