Efteling muziek

Ik ben mijn tanden aan het poetsen in de badkamer. Onze badkamer grenst aan een dakterrasje van één van onze buren (niet altijd even relaxt als ze buiten zitten, haha). Mijn elektrische tandenborstel maakt veel herrie, maar toch hoor ik muziek erboven uit komen. Wanneer ik mijn tandenborstel na twee minuten uitzet, hoor ik de muziek nog steeds. Wat leuk, volgens mij luisteren de buren naar efteling muziek! Ik dacht dat alleen Laura dat deed… ;-). Ik herken niet direct van welke attractie het muziekje is, maar er zijn dan ook best wat attracties bijgebouwd de afgelopen jaren.

Ik loop terug naar de woonkamer en ga op de bank zitten. Wat gek, de muziek klinkt harder, terwijl het dakterrasje van de buren nu verder weg is. Ik loop naar het raam en kijk naar buiten. Ooooooooh! Bij een paar restaurantjes verderop is op dit moment een buitenconcert bezig. Klassieke muziek. Laat ze maar niet horen dat ik het met de efteling vergeleek, hihi.

Volg:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    13 juli 2018 / 6:51 am

    Klassieke Eftelingmuziek…jouw straat in Eftelingsfeer, sprookjesgevoel tot bij het tandenpoetsen. Wat is mooier dan je opgetild beseffen!?!?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge