Efficiënt as always

Eentje in de categorie ‘tijd besparen’.

Net voor het eten heb ik gestofzuigd en ik besluit om de overige spullen die nog naar de juiste plek moeten na het eten terug te zetten. Eerst lekker eten!

Omdat Thomas naar schaatsles gaat, spreken we af dat ik de tafel verder afruim. Hij heeft gekookt, dus dat is een prima deal. Er staat nét iets te veel op tafel, maar toch probeer ik om alles in één keer mee te nemen naar de keuken. Je zou maar twee keer moeten lopen..

Na drie pogingen om het zakje Parmezaanse kaas te pakken – zeker 30 seconden mee bezig geweest – lukt het me. Na een meter pleurt het zakje echter op de vloer, op de pas gestofzuigde (stofgezogen) vloer. Shit. De stofzuiger pakken weiger ik, dus ik ga op zoek naar het stoffer en blik. Na een minuutje heb ik het blik gevonden, maar de stoffer is pleite. Dan maar met bezem en blik. De bezem is net iets te lomp voor het blik, maar uiteindelijk zijn de kaaskruimels van de vloer, hoera!

Volgende keer zou ik het toch iets anders aanpakken 🙂

Volg:
Share:

2 Reacties

 1. 7 december 2018 / 7:03 am

  Dit is stiekem wel heel herkenbaar! Ik ben ook vaak eindeloos bezig om in één keer veel te veel spullen mee te nemen de trap op, terwijl ik dan toch misschien beter een keer extra had kunnen lopen 😉 Miss Efficiency, maar niet altijd!
  Romy schrijft over.. Waarom een stedentrip naar New York onvergetelijk is?

 2. Gerdiemar
  7 december 2018 / 8:29 am

  Soms is het leven hardnekkig klunziger dan klunzig bezig zijn tegen beter weten in. Moet mogen. En dan lekker lachen om jezelf!
  Jij ook fijne dag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge