Dubbele work-out (ingezonden #11)

Het is 19.10 en om 19.30 begint de sportles. Het is ongeveer 10 minuten fietsen naar de sportschool, dus als ik nu van huis vertrek ben ik mooi op tijd. Eerder vandaag had ik mijn sporttas al ingepakt, dus ready to go!

Keurig op tijd kom ik aan bij de sportschool en ik loop naar boven om me om te kleden in de kleedkamers. Wanneer ik mijn tas open doe, krijg ik het een beetje warm. Op mijn schoenen en flesje water na ziet mijn tas er akelig leeg uit. Shit! Heb ik mijn tas vanmiddag dan toch niet goed ingepakt? Ik kijk op mijn horloge en zie dat ik nog tien minuten heb.

Zo snel als ik kan race ik naar huis – die warming up kan ik mooi overslaan straks. Ik sprint naar boven om mijn kleding te pakken. Niet te vinden. Huh? Ik kijk op nog een paar andere potentiële verstopplekken, maar kan nergens mijn sportkleding vinden. Ik pak mijn tas erbij – inmiddels 2 minuten voor aanvang van de sportles – en besluit dan, tegen alle goede hoop in, mijn tas nogmaals te bekijken.

Tip van de dag: als je een nieuwe (sport)tas koopt, controleer dan direct of er een dubbel vak in de tas zit! Scheelt een hoop gezweet nog vóórdat de sportles begonnen is :-).

Volg:

2 Reacties

 1. 19 januari 2018 / 7:34 am

  Oeps, echt zo’n slimme actie die mij ook zou kunnen overkomen. Waarom gebeuren dat soort dingen toch ook altijd als je net haast hebt?! 😉
  Romy schrijft over.. Outfit | Roze trui en (nep)leren rokje

 2. gerdiemar
  19 januari 2018 / 8:23 am

  Heb jij me daar even extra gespurt en gesport! Een warming up van jewelste, terwijl het ook in je hoofd nog tekeer ging van waar o waar.
  Trouwens steengoed dat je alsnog naar de sportschool bent gegaan na de miscommunicatie met je nieuwe tas! (en het leverde je wel weer een mooie blog op!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge