“Dor! Doen ze dit altijd?!”

Ik ben bij mijn zus thuis om samen wat te werken. Gezellig hoor, dezelfde baan! πŸ˜‰ We gaan zo samen zwemmen en gauw maak ik mijn opdracht af.

Dor gaat even naar boven om haar spullen te pakken en ik ruim mijn computer op. “O, ik ben vergeten om mijn make-up eraf te halen! Straks zwem ik weer als panda rond. – Boven in het badkamerkastje staat make-up remover, pak maar hoor.”

Ik loop naar boven en zie dat Dirk en Rover ook in de badkamer zijn. Ik schiet direct in de lach: Dirk staat met zijn pootjes op de wc-bril en is water uit de pot aan het drinken. Snel haal ik mijn make-up eraf en ik loop halverwege de trap af. “Dirk is uit de wc aan het drinken, is dat normaal?!” Dor kijkt me met een verafschuwde blik aan. “UHL, NEE!! Wil je de pot dicht doen? – ja tuurlijk!”

Ik loop weer naar boven om de bril dicht te doen. Dan zie ik de mannen bij de wc en ik krijg direct de slappe lach. Terwijl Rover met zijn pootjes wijd op de bril staat, heeft Dirk zich in een soort hurkstand in de bril gepropt en is hij als een malle met zijn pootje in het water aan het roeren. HAHAHAHAHA.

Volg:

2 Reacties

  1. Gerdiemar
    22 januari 2019 / 8:26 am

    Zo langzamerhand rijst het vermoeden dat de voorouders van Dirk en Rover eenden geweest moeten zijn; hun hang naar water is zo groot dat ze eigenlijk een privé-zwembad in huis zouden moeten krijgen. Misschien dan meteen een feestelijk zwemlogeeradres voor de neefjes James en Darcy? Wat een rakkers hè?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge