De webshop

De laatste tijd ben ik steeds meer fan van online winkelen. Ideaal, hoe je dan alle filters aan kunt zetten over de maat, kleur, materiaal etc. Als dat nou in een fysieke winkel kon… Er zitten echter ook nadelen aan het online winkelen! Sowieso is het voor de dorpen en steden veel beter als mensen naar de winkel blijven komen. Als de mensen wegblijven, zullen ze de winkels immers moeten sluiten. Dit is echter niet het nadeel wat ik nu bedoel.

(…)

Het is 17:45 als ik het winkelcentrum in het dorp verderop binnenwandel. We hebben een ‘Too Good To Go’ bestelling, waarbij je voedsel dat over is voor een kleine prijs kunt kopen. Op die manier voorkom je voedselverspilling, omdat het anders weggegooid zal worden. Wanneer ik richting de bakkerij loop, kom ik langs een kledingwinkel. In de etalage hangt een jurk. Ik kijk er even naar en merk dat ik een beetje ‘duizelig’ wordt van het drukke patroon erop. Zoiets trek je toch niet aan?

Op de terugweg naar mijn auto loop ik weer langs de winkel. Ik zie de jurk weer hangen en… ik besef dat ik deze jurk morgen in een pakketje mag ontvangen. Faal!

Volg:
Share:

2 Reacties

  1. Gerdiemar
    26 april 2019 / 7:02 am

    Fysiek of niet fysiek—in de webshop zijn die jurkkleurigheden zeker fletser tentoongesteld? Afijn, geen nood, terugsturen mag immers!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge