De kliko

Sinds wij verhuisd zijn ben ik aan het genieten van alle grote, maar ook kleine dingen! Zo ook de kliko. Heerlijk om niet alles meer in één bak te hoeven gooien. Waar we voorheen bijna elke dag de prullenbak moesten legen bij de container bij de winkels om de hoek (plastic en gft geeft zooo veel zooi), kunnen we dat nu om de zoveel dagen doen in onze kliko in eigen tuin. Heerlijk. Mooi toch, als je van dat soort zaken kan genieten.

Wat dan weer niet zo in mijn systeem zit, is het aan de weg zetten van de kliko. Voor ons huis is de verzamelplek van de kliko’s waardoor we dat eigenlijk niet echt kunnen vergeten. Wat ik vorige week wél vergeten was: mijn auto. Elke dag kan ik voor de deur parkeren, behalve als de kliko’s worden opgehaald op maandag. Mijn oplettende buurman maakte me er dan ook op attent dat ik mijn auto even weg moest zetten, zodat de kliko’s met restafval opgehaald konden worden. Goh, totaal niet over nagedacht.

Deze week is de gft bak aan de beurt. Mijn auto staat keurig een paar plekjes verderop, die van mijn moeder helaas niet. Door omstandigheden kwam het toevallig zo uit dat haar auto hier staat, terwijl de sleutel bij hen thuis ligt.

En zo ben ik op zondagavond even snel naar mijn ouders geracet om de autosleutel van mijn moeder te halen, zodat ik de auto een paar meter verder kon parkeren. Volgende week gaat het in één keer goed, wedden?!

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    7 januari 2019 / 8:29 am

    Autoverplaatsingsgepiel ter wille van kliko’s, hoe vervreemdend kun je een nieuw jaar in een nieuw huis beginnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge