De eerste keer douchen

Afgelopen zaterdag zijn Thomas en ik eindelijk verhuisd! Na ruim drie maanden klussen en kamperen in het huis hebben we er heerlijk voor het eerst geslapen. Het is heel leuk om nu allemaal nieuwe dingen te doen: voor het eerst koken, voor het eerst wassen, voor het eerst slapen en natuurlijk ook: voor het eerst douchen.

In eerste instantie wilden we de badkamer vernieuwen, maar we hebben besloten dat we dit toch nog maar even uitstellen. De moeder van Thomas heeft de badkamer helemaal schoongemaakt en dat maakt al een wereld van verschil. Toch blijft het even spannend: is de douche wel lekker?

Vanochtend was het zo ver en nadat ik onder de straal stapte, kreeg ik direct een glimlach op mijn gezicht. Thank god! Een prima straal, lekker warm en het water loopt zowaar weg. Bij onze vorige douche deed de afvoer het niet zo goed, hoe hard we ook met de plopper aan de gang gingen. Mijn geluksgevoel zette nog even voort, totdat ik tot een besef kwam. Shit. Handdoek vergeten.

Na wat overwegingen – wel of niet naar de slaapkamer rennen en hopen dat de buren niet kijken? gewoon mijn kleren aantrekken zonder af te drogen? – realiseerde ik me dat de wasmand al in de badkamer staat. Bij het inpakken heb ik daar op het laatst maar wat restjes kleding en handdoeken ingegooid. Nog nooit ben ik zo blij geweest met een volle wasmand!

Volg:
Share:

2 Reacties

  1. Gerdiemar
    24 december 2018 / 8:31 am

    Een goed werkende douche en dan ook nog een (gebruikte) handdoek in de buurt: het WARE kerstgeluk! Fijne dagen!

  2. 24 december 2018 / 8:47 am

    Haha, slim en innovatief idee! Ik kan me voorstellen dat de eerste keer douchen in je eigen douche een gelukzalig moment is en al helemaal als het niet verpest wordt door ontbrekende handdoeken 😉
    Romy schrijft over.. 9x Waar ik deze kerst naar uitzie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge