Bezorgdienst in Bali

In Bali kun je de McDonalds gewoon laten bezorgen! Dat is grappig, voor zover mijn McDonaldskennis reikt, kan dit niet in Nederland. Niet dat ik er ook maar een seconde verder over nadacht toen de gids dit vertelde: het eten in restaurantjes is veel te lekker!

Toch komt het vanavond weer ter sprake. Het is de laatste avond en we voelen ons allebei een beetje slappe toeristjes. Een bekend fenomeen op reis, zeker in Azië. We hebben behoefte aan zout eten. Zoute aardappelen met zachte broodjes met augurk en tomaat.. We hebben zin in McDonalds. Hoeft niemand verder te weten, toch?

Vanuit de kamer geef ik mijn bestelling door en hup, iemand gaat zo voor je op pad. Ondertussen val ik weer voor de zoveelste keer in slaap. Een half uur later komt de bezorger de kamer weer binnen en geeft me mijn bestelling. Blij pak ik het aan: ik heb nu toch wel flinke trek gekregen. “Was het lekker?” Vraag ik aan de bezorger. Hij mocht van mij daar ook wel een hapje eten. “Ja, het was zeker lekker!” Antwoordt mijn vriend. “De taxi terug was wel heel koud.”

Nee oké, maar je kan écht de McDonalds laten bezorgen. Op het nummer “628111…,” aldus de gids, die het nummer uit zijn hoofd kende. “Ik heb zoontjes,” verklaarde hij nét iets te onschuldig.

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge