Beetje hypocriet

Op de blog heb ik al regelmatig geschreven over poepvlekken en kauwgumvlekken op mijn auto. Voordat ik deze auto kreeg, was hij van mijn vriend. Hij zorgde goed voor het karretje en maakte hem regelmatig schoon. In november hebben we de auto op mijn naam gezet, omdat mijn vriend een lease auto van zijn werk kreeg. Sindsdien heeft mijn auto geen sopje meer gehad. Ik hoef je dan ook vast niet te vertellen dat hij er niet al te shiny meer uitzag. Toch stelde ik het wassen van mijn auto steeds uit. Het idee dat ik in zo’n wasbox zou staan naast allemaal mannen die hun schatje elke week schoon zouden maken stond me gewoon niet zo aan.

Vandaag heb ik alle moed verzameld en ben ik naar de wasbox gereden. Oeh, ze zijn allemaal bezet. Zal ik dan een andere k… Nee okee, nu gaan we doorzetten ook. Eerst maar even stofzuigen. Na tien minuten is mijn auto van binnen een stuk toonbaarder dan ervoor. Top! Hmm, de wasboxen zijn nog steeds bezet. Ik parkeer mijn auto vlakbij de wasboxen en besluit om mijn ruitenwisservloeistof bij te vullen. Net wanneer ik daar mee klaar ben, komt er een wasbox vrij. Ik rijd mijn auto er snel heen en stap uit.

Een kwartiertje later rijd ik terug naar huis. Stiekem was het best een leuk klusje, het geeft eigenlijk wel voldoening! Ik spreek met mezelf af dat ik het niet meer zo ver laat komen. Wanneer ik de parkeergarage inrijd, kijk ik met een zelfvoldaan gevoel naar de andere auto’s. Gatver, die auto naast me is echt aan een wasbeurt toe….

2 Reacties

  1. Gerdiemar
    18 juli 2018 / 6:09 am

    Goeie actie! En wees maar hypocriet hoor. Wie het lef heeft opgebracht (jij) om de auto onder stromende wasborstels te laten reinigen, mag van schone trots vervuld met lichte afkeuring naar een vieze buurauto kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge