Avondje uit – het sushirestaurant

“Zal ik het doen?” Met mijn vriend zit in een sushirestaurant en ik prik het stukje aan mijn vork. Demonstratief zwaai ik ermee in de lucht. “Misschien moet je even wachten tot je nieuw drinken hebt besteld, zodat je het kan wegspoelen als het niet lekker is,” zegt mijn vriend geamuseerd. “Hmm ja misschien wel.” Toch kan ik mijn nieuwsgierigheid niet loslaten en ik breng de vork naar mijn mond. Voorzichtig probeer ik een klein hapje te nemen, maar het stukje blijft onhandig tussen mijn tanden plakken. Op dat moment verschijnt de ober aan onze tafel, waardoor ik verschrikt en zeer awkwardย het stukje volledig in mijn mond laat vallen. “Willen jullie nog iets drinken?” Ik knik heftig en bestel een groene ijsthee. Mijn mond staat inmiddels in de fik en boos kijk ik naar het plaatje van het gerechtje dat ik heb besteld. “Komkommers. Wie verzint het om hier rode pepers tussen te doen?”

Volg:

3 Reacties

 1. Gerdiemar
  4 november 2017 / 8:44 am

  In plaats van groene ijsthee had je beter een kom witte rijst kunnen bestellen. Helpt gegarandeerd beter tegen een hete mond dan drinken….sushi’s, huhhhhhh, komkommer met rode peper, wie verzint dat idd!!!!

 2. 4 november 2017 / 9:28 am

  Haha, oeps! Zie dan maar eens vriendelijk naar de ober te blijven kijken ๐Ÿ˜‰ Maar ik ben het met je eens: komkommers en rode pepers zijn niet de perfecte combinatie!
  Romy schrijft over.. 25x Dit wil ik doen voordat ik 25 word!

 3. 4 november 2017 / 2:52 pm

  Oei, die combinatie begrijp ik ook niet. Alhoewel ik beide niet lust eigenlijk. Zou mij ook wel kunnen overkomen dat de ober net op dat moment langs de tafel komt om te vragen of alles naar wens is of om een bestelling op te nemen. Awkard moment ๐Ÿ˜€
  Evelyne schrijft over.. Eten en drinken: Pasta met avocadobasilicumsaus en cherrytomaatjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge