Anoniempje

Voordat ik zelf een auto had, herkende ik auto’s vooral aan hun kenteken en hun kleur. Okee, soms ook aan de herkenbare vlekken die vogels wel eens achterlaten. “Nee, die auto is niet van jou, ziet er veel te schoon uit.” Kan soms best lullige situaties opleveren, haha.

Nu ik een eigen auto heb, herken ik hem natuurlijk uit duizenden als ik hem weer eens aan het zoeken ben in de parkeergarage. Soms moet ik echt beter onthouden waar ik hem nou parkeer. Toch betrap ik mezelf erop dat ik regelmatig nog kentekens aan het scannen ben.

Sinds een paar maanden heb ik een switch moeten maken in mijn kentekenscanning. Waar voorheen mijn nummerbord een 6 had, lijkt die 6 inmiddels verdacht veel op een 8. Iets met een deukje en een scheurtje in het nummerbord. Onhandig met het zoeken van mijn auto, maar wie weet wel heel handig bij een mogelijke toekomstige flitspaal, haha. Voor de zekerheid ga ik binnenkort toch maar even navragen of m’n kar nog legaal is met z’n stoere litteken ;-),

Volg:

2 Reacties

 1. 20 april 2018 / 6:08 am

  Haha, dat is bij verkeersboetes natuurlijk zo erg nog niet, maar misschien toch handig om even een check te laten doen 😉 Ik herken auto’s zelf altijd aan de kleur trouwens. Als er dan opeens een auto staat met precies dezelfde kleur als die van ons (zelfs als het een ander model is), blijkt die methode alleen toch niet helemaal waterdicht te zijn 😉
  Romy schrijft over.. Stoppen met gekkenwerk? (5 tips!)

 2. Marijke
  20 april 2018 / 6:51 am

  Als die auto op het bijgaand plaatje van jou is, dan herken je ‘m uit duizenden! Heb je geen afstandsbediening voor je portieren? Dan flitsen de koplampen ergens op als je op afstand aanklikt….zo vonden wij eergister onze auto terug in een parkeergarage. Wel na lang zoeken, huhhh.
  Succes met ingekeept kenteken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge