Alweer zo’n wachtkameranekdote ;)

In de wachtkamer bij de dokter is het meestal rustig. Mensen bladeren ietwat nerveus in tijdschriften, benieuwd wat de dokter zo zal zeggen. Soms spelen er kindjes met het speelgoed dat er al jaren staat. Vaak kijken mensen echter op hun telefoon en scrollen ze door hun tijdlijn. Zo ook de meneer naast mij, die rustig met zijn arm op tafel leunt.

Na zo’n vijf minuten komt er ineens een luid getoeter van zijn kant. Hij veert op en stoot daarbij met zijn knie tegen de onderkant van de tafel. “Oeps, sorry! Dit is zo’n Instagram filmpje die dan ineens gaat afspelen.” Met z’n allen lachen we om dit moment en het nerveuze sfeertje is voor heel even weg. Dan komt de dokter binnen. “Meneer De Wit?”

Volg:

2 Reacties

 1. 11 juli 2017 / 7:29 am

  Zo vrolijk je de wachtkamer in ieder geval meteen een beetje op. Ik had gisteren trouwens iets soortgelijks: ik was Instagram Stories aan het bekijken en legde mijn telefoon even weg. Opeens hoorde ik iemand zachtjes een verhaal vertellen. Bleek iemand een filmpje te hebben geüpload op Instagram Stories, dat dus automatisch werd afgespeeld. Oeps!
  Romy schrijft over.. Dit is mijn omgekeerde bucketlist!

 2. gerdiemar
  11 juli 2017 / 8:31 am

  Wonderen geschieden, filmpjes die uit zichzelf gaan spelen! Meneer De Wit zal zich heek even beschaamd meneer Zwart gevoeld hebben…
  Maar ehhh, jij mankeert ehhh iets??? Doktersbezoek…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge