Aanspraak

Het is zaterdagmiddag en ik lig in het zwembad. Meestal gaat Laura met me mee, maar vandaag heeft ze andere plannen. Omdat ik dit van tevoren wist en het me vrij saai leek om in mijn eentje baantjes te zwemmen, heb ik een waterdichte mp3-speler gekocht. Vandaag ga ik hem uittesten!

Omdat de oortjes moeten blijven zitten terwijl je aan het zwemmen bent, is het nog best een uitdaging om de oortjes op de juiste manier achter je oor te klemmen. Na een minuutje priegelen met de oortjes lukt het. Hup, het water in! Ik zwem mijn eerste baantjes en merk direct dat dit heel fijn is. Het geluid is niet fantastisch, maar dat verwacht ik ook niet voor die twintig euro die ik ervoor betaald heb. Ook de oortjes blijven goed zitten, top!

Na een paar baantjes kijkt mijn tegenligger me doordringend aan en ze doet haar mond open. Door mijn muziek hoor ik haar natuurlijk niet, dus ik doe mijn oortjes uit en begin te watertrappelen. “Is waterdicht die?” Ze wijst naar mijn oortjes. “Kan onder water ja?” Ik leg uit dat dit inderdaad zo is. “Wat leuk! Anders zo saai zonder muziek.” Enthousiast zwemt ze weer verder. Zij wel, want ik moet het priegelwerk nu IN het water doen, haha. Bij de volgende banen ontwijk ik nieuwsgierige blikken, zodat ik die scène niet nog eens hoef te doen ;-).

Volg:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    28 januari 2019 / 8:35 am

    Wat een uitvinding jôh, nog nooit vernomen van mp3 onder water. Op een lekker ritme zwem je geheid sneller, stel ik me voor…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge