How she saved my day

Lees dit met een ietwat vermoeid “lettertype” 😉

Het is donderdag en ik sta een beetje sloom op. Vandaag is mijn laatste werkdag in een drukke week vol tienminutengesprekken en late vergaderingen.

Wanneer ik in de auto stap, bedenk ik dat ik nog moet tanken. Oei, dan had ik eigenlijk iets eerder weg moeten gaan… Even later kom ik aan bij de BP. Het is erg druk en ik wacht een minuutje totdat de vrouw voor mij wegrijdt. Vervolgens parkeer ik mijn auto naast de pomp en tank ik euro 95. Terwijl ik wat glazig voor me uitstaar (kost het je al energie, het lezen van deze blogpost?;)), wacht ik totdat de pomp afslaat. Vervolgens doe ik mijn auto op slot en loop ik naar binnen om af te rekenen.

De baliemedewerkster kijkt me strálend aan en strekt haar hand uit. Ik kijk haar vragend aan. Ik ga pinnen, ja, maar daar hoef ik mijn pinpas in principe niet voor af te geven. “Meid, precies rond! Knap hoor! Dat probeert iedereen.” Mijn vragende frons wordt er niet per se ondieper van. “Spaar je geen freebees? Je hebt precies 30 liter getankt. Daar krijg je extra punten voor!” Mijn dag is (ondanks dat het pas 07:20 is) nu al helemaal goed bij het zien van haar enthousiaste gezicht. Vervolgens heb ik uiteraard een freebees kaart aangeschaft 😉

Volg:

2 Reacties

  1. Gerdiemar
    23 maart 2019 / 8:43 am

    She saved your day and she made your day! Nu moet ik nog ff googlen wat freebees zijn. Succes met ‘precies rond’ tanken en met je best bar intensieve baan!

  2. 23 maart 2019 / 10:13 am

    Haha, toch een hele prestatie! En een onverwachte blijmaker op de vroege ochtend! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge