Graag of niet hoor

Goed. Naar de sportschool gaan. Ik doe het niet ontzettend vaak. Soms zit ik in een flow en ga ik een paar keer per week. Er kunnen echter ook rustig vier weken voorbij gaan zonder dat ik ook maar één voet over de drempel zet. En dat je dan zo’n e-mail krijgt van: “we missen je!”

Laatst besloot ik om mijn sportschool abonnement op te zeggen. Ik wilde dat niet per direct doen, maar per 1 augustus leek me een mooie datum. Wel ging ik het alvast regelen, zodat ik dat maar mooi vast had gedaan. Op de website kon je aangeven per wanneer je het abonnement wil beëindigen, dus dat was heel makkelijk te doen. Stiekem is het best zonde als je veel betaald voor een abonnement waar je te weinig gebruik van maakt. Dan kun je beter op zoek gaan naar een sportschool die bijvoorbeeld met een strippenkaart werkt.

…..

“Je hebt een brief van de sportschool!” Enigszins verbaasd kijk ik mijn vriend aan. Ik maak de brief open en begin te lezen. Hierbij bevestigen wij dat uw lidmaatschap wordt beëindigt per 01-06-2018. Eventuele tegoeden worden gerestitueerd. “Oh! Ze hebben me nu al uitgeschreven!” roep ik enigszins verontwaardigd. Net nu ik met mezelf een deal had gesloten dat ik vóór 1 augustus nog 10 keer zou gaan. Ik open mijn rekening en zie dat het restbedrag al is teruggestort. Hmm. Nou ja, ook wel weer lekker. Vooruit dan maar.

Drie minuten later voelde ik me al een stuk beter en was ik alweer fanatiek op zoek naar sportscholen met een strippenkaart. Jaarabonnementen ga ik voorlopig in ieder geval niet meer doen ;-).

Volg:

1 Reactie

  1. Gerdiemar
    4 juni 2018 / 7:18 am

    Wat een opluchting, geen sportschoolbinding meer. Lid zijn en niet gaan kan akelig schuldbewust zwaar op de schouders drukken😖🤸🏾‍♀️🏋🏻🙄, lekker toch om nu bewegingsvrijheid te omarmen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge