10 random feitjes over gisteravond

Ik vind het altijd heel leuk om bij een blog een klein inkijkje te krijgen in iemands leven. Niet op een stalkerige manier natuurlijk, maar gewoon uit interesse! Zo vind ik het leuk om te weten wat iemand bijvoorbeeld in het weekend heeft gedaan, of dat diegene een heerlijk burgerlijk bankhang-avondje heeft gehad.

Op onze blog wemelt het eigenlijk van deze inkijkjes in ons leven. Vaak schrijven we over onze ervaringen, wat we bijvoorbeeld gehoord of gezien hebben. Het leek me leuk om eens een random feitjesoverzicht te geven van mijn maandagavond (20 november).

1. Toen ik de kliko wilde halen, bleek dat hij niet geleegd was vandaag. Ik moest lachen om alle zielige, natgeregende kliko’s op een rij.

2. We hebben ‘kliekjes’ gegeten. Ik vind ‘kliekjes’ een heel stom woord, daarom gebruik ik hem zo graag. ‘Restjes’ klinkt altijd een beetje als afval, vind ik.

3. Tijdens het voorbereiden van mijn lessen voor morgen, keek ik naar buiten en zag ik bij de overburen allemaal kleding wapperen. Zes of zeven shirtjes hingen op kleerhangers en ze dansten in de wind. Het zag er een beetje griezelig, maar wel geinig uit.

4. Ik heb heel awkward “hallo?” geroepen, toen ik een mannenstem “joehoe!” hoorde roepen. Achteraf bleek het een buurman te zijn die zijn kat naar binnen riep. (Mijn raam stond op een kier, vandaar dat ik me aangesproken voelde, hahaha.)

5. Net toen ik wilde gaan douchen, wilde Darcy graag naar binnen. Hij vindt het gezellig om bij ons in de buurt te zijn.

6. Het rook een beetje naar mandarijnen in de badkamer. (Ik hou niet van de geur van mandarijnen).

7. Ik luister altijd muziek tijdens het douchen. Toen ik mijn Spotify aanzette, hoorde ik in eerste instantie geen geluid. Mijn vriend beneden zat daarentegen in de herrie: ik had mijn muziek op de SoundBar gestreamd. Mijn vriend schrok, hahaha. Gelukkig was het wel het liedje What I like about you van The Romantics, dat dan weer wel. Of hij mij zo leuk vond op dat moment weet ik niet… 😉

8. Tijdens mijn douchebeurt besloot Darcy om in de gootsteen te gaan chillen. Vervolgens klom hij op het spiegelkastje en stootte hij ongeveer 15 keer zijn hoofd tegen het plafond. Toen wist ik waar ik mijn blog over wilde schrijven.

9. Mijn vriend en ik hebben The Holiday gekeken!

10. Ik heb vanavond een halve chocoladereep en best wel veel bonbons gegeten. En ik weet gewoon nu al dat ik er zo nog één ga eten.

Hoe zag jouw avond eruit? 😉

Volg:

3 Reacties

 1. 21 november 2017 / 7:17 am

  Leuk! Ik ben dol op dit soort random feitjes 🙂 The Holiday is echt een leuke film. Die moet ik ook snel nog een tweede keer kijken. En arme Darcy! Maar het leverde wel een leuke foto (en een blogonderwerp) op 😉
  Romy schrijft over.. Een half jaar fulltime aan het werk | Hoe bevalt het?

 2. Gerdiemar
  21 november 2017 / 8:47 am

  Darcy op de spiegelkast, wat zijn katten toch vindingrijk èn absurd en wat maakte je er een aparte foto van, mal dier. Mooie blog weer!
  Al die niet geleegde kliko’s brengen me terug naar de lantaarnpaal om de hoek in ons straatje: die hing een week lang boorde-boordevol wapperende plasticzakken vol verzameld plastic, daar niemand wist dat de ophaaldienst in alle vroegte komt op een moment dat toen dus niemand zijn lading plastic aan de paal had gehangen…of er een zak openscheurde die week? Jawel hoor…verspreide fleur, kleur en geur in de regen, in de wind.
  Maar eh…hoe mijn avond eruit zag? Lekker etend, stoelhangend, journaal, DWDD, append, mailend, lezend, foto’s inplakkend, het dagboek van Hendrik Groen, naar bed. Zo dus.

 3. 21 november 2017 / 11:55 am

  Hahahahaha, wat leuk dat Spotifygebeuren! Ik kwam laatst thuis en mijn vriend zat Netflix te kijken. Ik kon de film stilzetten toen ik nog buiten stond, dus dat deed ik om hem te plagen. Hij snapte eerst niet hoe dat kon, maar toen zag hij mijn brede glimlach toen ik het huis binnenkwam 😛
  Mevrouw Marloes schrijft over.. Bezoekje aan de tandarts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge